follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri prim ajutor » Firme prim ajutor » Prim ajutor bucuresti
  home     Firme prim ajutor   Prim ajutor bucuresti

Prim ajutor

prim ajutor,cursuri de prim ajutor (BUCURESTI)
Cursuri de iniţiere şi/sau perfecţionare teoretică şi practică in acordarea primului ajutor de bază-fără echipamente specifice. Directiva consiliului nr.89/391/c.e.e. privind introducerea de masuri pentru promovarea imbunatatirii securitatii si sanatatii lucratorilor la locul de munca, publicata in jurnalul oficial al comunitatii europene (joce) nr.l 183/1988. a fost transpusa in legislatia noastra prin legea nr.319 din 14 iulie 2006 a securitatii si sanatatii in munca, publicata..
0722 *** ***Click aici!
cursuri acordare prim ajutor,cursuri instruire prim ajutor (BUCURESTI)
Asociatia salvatorilor voluntari pentru situatii de urgenta (asvsu) este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica, înfiintata în anul 2001, care combina experienta specialistilor în servicii de salvare cu dorinta de a ajuta societatea civila în situatii de urgenta. asociatia salvatorilor voluntari pentru situatii de urgenta , ong pentru diseminarea cunostintelor de prim ajutor, gratuit pentru tinerii din scoli si contra cost pentru societatile comerciale..
0722 *** ***Click aici!
cursuri prim ajutor institutii,prim ajutor de baza (BUCURESTI)
SC SPARD TEAM CURSURI SRL isi propune sa constientizeze societatea romaneasca cu privire la importanta invatarii masurilor de prim ajutor pentru intreaga populatie. Aceste masuri sunt vitale, iar serviciile profesioniste au nevoie de un timp pentru a ajunge la victima. Noi, cei care suntem martori, putem interveni si castiga ceva timp pentru victima, timp in care pot ajunge, salvatorii profesionisti. Pentru a atinge acest..
0734 *** ***Click aici!
trusa de prim ajutor,truse prim ajutor (BUCURESTI)
Firma noastra asigura pe piata din romania o productie de echipamente de protectie de o calitate superioara si la preturi care starnesc invidia orcarui producator din domeniu: salopete, halate, combinezoane, geci, veste, sepci, tricouri, lavete de praf, etc. incercati serviciile si produsele noastre si veti avea satisfactie garantata!..
0734 *** ***Click aici!
cursuri prim ajutor (BUCURESTI)
Geea rugby club a fost infiintata in anul 1993 si ofera servicii de suport de consultanta si asistenta, atat persoanelor fizice cit si persoanelor juridice. direct sau prin colaboratorii si partenerii nostri, va putem sprijini in rezolvarea oricarei probleme pe care o intâmpinati: gestionarea resurselor umane, securitatea si sanatatea in munca, apararea impotriva incendiilor, medicina muncii, consultanta psihologica - inclusiv cea pentru accesul..
0722 *** ***Click aici!
indicatoare de prim ajutor,truse prim ajutor (BUCURESTI)
G&Security Agency SRL produce şi comercializează toată gama de indicatoare de securitate destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu directiva comunităţii europene nr.92/58/eec-1992, conform standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management al securităţii psi (307/2006) şi sănătăţii în muncă (319/2006). de ce să colaboraţi cu g&security agency? ..
0724 *** ***Click aici!
truse prim ajutor,articole de prim ajutor (BUCURESTI)
Sc transmuntenia 1996 srl a luat nastere in anul 1996 are ca activitate principala securitatea in munca.odata cu aderarea romaniei la comunitatea europeana si externalizarea serviciilor de protectia muncii pentru agenti economici , receptivi la nevoile pietei, am luat decizia sa ne concentram eforturile in domeniul serviciilor de sanatate in munca (ssm) si comercializarea echipamentelor de securitate in munca, fiind unul reglementat prin..
0722 *** ***Click aici!
cort prim ajutor (BUCURESTI)
Corturi profesionale la preturi accesibile: corturi de toate dimensiunile, destinate oricarei aplicatii sau destinatii. Magazinul online de corturi profesionale a aparut in mod firesc, ca raspuns la dezvoltarea pietei specializate de profil. Avand la baza o indelungata experienta in importul, distributia si vanzarea corturilor specializate, profesionale am considerat ca a sosit momentul ca acesta sa fie prezente si online. Gama mare de..
0740 *** ***Click aici!
articole de prim ajutor (BUCURESTI)
Echipamente de lucru si protectie: cizme de protectie, casti protectie, ochelari protectie, imbracaminte, articole de prim ajutor, incaltaminte de protectie alba, manusi de protectie, viziere si masti de sudura, incaltaminte de protectie, antifoane interne si externe, protectie respiratorie, lucru la inaltime, semnalizare si delimitare, echipamente de lucru si protectie, echipamente de lucru si protectie...
- *** ***Click aici!
masuri prim ajutor (BUCURESTI)
Cu noi veti fi tot timpul la volan, devenind unii dintre cei mai buni incepatori profesionisti, uitand cit de repede ati obtinut permisul de conducere. datorita experientei noastre de peste 8 ani si referintele pe care vi le putem oferi, suntem siguri ca putem trece cu succes peste orice problema aparuta. avem o baza didactica foarte bine utilata, avand sali dotate corespunzator cu..
0730 *** ***Click aici!
prim ajutor (BUCURESTI)
societate cu capital privat care desfasoara activitati in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, sanatatii si securitatti muncii. CORPORATION SITUAŢII DE URGENŢĂ este una din primele societăți de pe piață care oferă servicii de cea mai bună calitate în managementul Situațiilor de Urgență. CORPORATION SITUAŢII DE URGENŢĂ este singura companie care asigură servicii de voluntariat pentru limitarea și înlăturarea efectelor produse în urma calamitățiilor..
031 *** ***Click aici!
curs prim ajutor (BUCURESTI)
SSMPSI.Expert este un serviciu extern de prevenire si protectie si o Unitate Protejată. Vine in sprijinul companiilor cu servicii complete de SSM (Protecția Muncii) și Situații de Urgență (PSI-PC). Oferim instruirea angajaților pe diverse domenii de activitate, consultanță pe intreaga durată a contractului si reprezentare in cazul controalelor organizate de către organele abilitate, ori in caz de accidente de muncă. Suntem abilitați..
0736 *** ***Click aici!