follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri prim ajutor » Firme prim ajutor » Prim ajutor cluj
  home     Firme prim ajutor   Prim ajutor cluj

Prim ajutor

prim ajutor cluj (CLUJ)
Niko este o scoala de soferi cu traditie in judetul cluj, avand o experienta in domeniu de peste 18 ani, aici s-au pregatit in decursul timpului peste 10.000 candidati pentru obtinerea permisului de conducere cat. b, cei mai multi dintre ei devenind conducatori auto...
0264 *** ***Click aici!
truse prim ajutor (CLUJ)
Sc scont ofera servicii de consultanta in domeniul protectiei muncii si comercializarea echipamentului individual de protectie, element foarte important in protectia, siguranta si securitatea in munca. eip este obligatoriu si trebuie asigurat conform l 319/2006. in acest sens va oferim: bocanci protectie, salopete, cizme cauciuc, pelerine, veste reflectorizante, centuri siguranta, sorturi piele, manusi, antifoane, casti, ochelari, masti sudura, masti filtrante, truse sanitare de prim-ajut..
0364 *** ***Click aici!
cursuri de prim ajutor (CLUJ)
S.c. arini s.r.l. are ca obiect principal de activitate formarea profesionala initiala si continua, realizata la un standard inalt de calitate. cursurile realizate de noi acopera diverse domenii de activitate si se adreseaza tuturor acelora interesati de evolutia in cariera. s.c.arini s.r.l. este o firma de formare profesionala a adultilor, autorizata de ministerul muncii, solidaritatii sociale si familiei si ministerul educatiei, cercetarii si tineretului..
0752 *** ***Click aici!